(Android/iOS) Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games мамят код безкрайни скъпоценни камъни
Mar 8, 2022 1:17:03 GMT -5
Post by tiolinnafuho on Mar 8, 2022 1:17:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код безкрайни скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Играта изглежда страхотна засега, но наистина ли трябваше да карате героите да танцуват fortnite на shindigs? Поне имате възможност да го пропуснете. Основният ми проблем е, че понякога след победа на ниво играта се срива
Наистина искам да играя тази игра, но правя първите две нива, актуализирам кухнята си безплатно, както е инструктирано да направя, и след това играта просто повтаря ниво 2 или не мога да приема напредъка на постиженията... толкова съм разочарован
Много добра игра, но има грешка, при която бутонът за възпроизвеждане не работи, но като цяло е добра игра (харесва ми как казвате нещо на нашите отзиви, много готино)
Забавна игра, но понякога увисва. Става наистина разочароващо, когато играя половината от играта, просто увисни. По-лошото е, когато почти завършвам играта и използвам работника, който струва малко мана и просто увисва. Но като цяло играта е забавна и пристрастяваща. Играл съм PP1 и тази версия ми харесва повече. Бих дал 5 звезди, ако тази игра не увисне.
Таймерите за енергия и ежедневно търсене не работят. Изобщо не се нулира. Така че не мога да играя, защото не работи както трябва.
Добре е, че не съм доволен, като ви принуждавам да оценявате играта
Тази игра е много релаксираща и със сигурност ще ви отведе във фантастичен свят на магия. Но имам само един проблем, който срещнах по време на играта. Това е, когато исках да удвоя монетите, като гледам рекламата, и най-често екранът ще се повреди и мога да чуя само звука на рекламата, но целият ми екран е черен и понякога мига и затова трябва да излизайте всеки път, когато това се случи и се връщайте към главното меню за играта, толкова е разочароващо 😑
приложението напълно спря да работи за мен. замръзва на екрана за зареждане и няма да надхвърли определен процент. не съм сигурен дали е грешка или какво, но е досадно
Фантастична игра! Всъщност можете да продължите да играете, без да се налага да чакате някакви скъпоценни камъни или каквото и да било. Има толкова много възможности за печелене на монети, които използвате, за да надстроите магазина си. Рекламите също са редки и през повечето време не са задължителни. Гладка и красива графика и пристрастяващ геймплей. Супер забавна игра, няма да съжалявате, че сте изтеглили тази!
Обичах производителя на отвари и този също ми харесва, но моля, отстранете проблема със силовото затваряне. Искам да кажа, че бях в собствената си зона с комбинираната система, след което приложението беше затворено.
Наслаждавах се на първата игра и бях наистина развълнуван, когато чух, че правят втора игра. Понякога се срива, когато стигна до края на ниво, но това може да е проблем с телефоните ми. Все пак тази игра е фантастична!
Разстроен съм от факта, че продължавам да повтарям ниво 2, което е като безкрайно ниво
Играх я само веднъж и когато я играя отново не се включи и екранът беше черен, тази игра е ужасна, мразя я🙁😒😕😔😞😦😡
Дадох на тази игра само 3 звезди, защото е трудно да се отключват нови етапи и наградата е по-малка за завършване на ниво отвара.
Супер страхотно. Сладки герои, история, вицове и това не ви набива добавя в лицето нон-стоп. Можете да кажете, че разработчиците са вложили много любов и работа в него, просто е красиво направено и силно го препоръчвам. Направено е, за да се наслаждавате, а не като онези други мини игри от типа на сладкишите, които ви удавят в добавки и постоянно ви молят да купувате неща с реална валута. Обичайте, обичайте, обичайте го! ♡
Обичайте играта. С изключение на това, че винаги се забивах на екрана за зареждане на 50% и трябваше да рестартирам играта.
Една наистина атрактивна игра с добър баланс между забавление и предизвикателство. Абсолютно без задължителни реклами и без разходи за енергия за игра на нива, ако работите без герой - скъпоценните камъни могат да бъдат закупени, но също толкова лесно се събират безплатно, като изпълнявате куестове и завършвате нива. Потънах близо 20 часа в тази игра, като я играя тук-там в свободното си време и все още не е станала скучна. Той е невероятно добре балансиран и с нетърпение очаквам да видя какво ще измислят разработчиците за следващата област.
Играта работи достатъчно добре, моят проблем е, че синьото и лилавото ми изглеждат идентични, защото съм далтонист... така че това е малък проблем.
Най-добрата игра някога!!😍😍😍😍
графиката беше много добра, няма да лъжа и всичко беше много сложно, но проблемът беше, че винаги се срива всяка след игра ... бих искал да докладвам това
Играя от малко време, но ОБИЧАМ тази игра! Това е като всички онези игри за готвене, освен че е с фантастична тема. Единственият ми проблем е, че когато отворя магазина, играта има проблеми и всички икони стават бели, така че трябва да затворя играта и да отворя отново, за да я върна към нормалното. Малко неприятно, защото не мога да си купя нещо от магазина.
Тази игра изобщо не се отваря, само аз виждам черен/празен екран...... Изтеглих я 2 пъти......... МОЛЯ, КРЕПЕТЕ ГО.....
първо играчът трябва да знае дали играта има нужда от мрежа, когато играчът инсталира тази игра и аз не знам дали играта иска да играе интернет. Така че няма да инсталирам тази игра
Много харесвам тази игра, както и първата. Въпреки това в момента съм на ниво ковачница и много от хитбоксовете са много придирчиви. Екранът е толкова тесен с толкова много неща, които трябва да щраквам и плъзгам, че е трудно да плъзгате елемента. Често с напречните предпазители ще взема един и ще се опитам да го плъзна до острието и той ще бъде изпуснат няколко пъти, защото случайно го плъзгам над друг кош или нещо подобно. Което трябва да направя, за да не го плъзгам върху грешното острие. Обичам това приложение, но изпитвам много разочарование на това ниво и наистина чувствам, че може да се направи нещо, за да се подобри това. РЕДАКТИРАНЕ: Редактиране за добавяне Открих и това, което смятам за грешка или пропуск. На нивото, на което се запознавате с момчетата, които сменят поръчките на клиентите, изскачащият прозорец за обучение деактивира всички ваши работници според мен, което доведе до това, че моята топилня на скъпоценни камъни неизбежно изяде скъпоценния камък... Мисля, че ако изскачащият прозорец на урока спря всичко, включително топилните предприятия, след което това ще го поправи.
Страхотна игра. Току-що завърших всички налични нива с изключение на предизвикателства и класически/безкрайни куестове. Смилам за скъпоценни камъни, за да изкарам максимално всичко, докато чакам следващия пластир. Добър баланс между небрежно лесно и предизвикателно трудно. Просто е достатъчно предизвикателно за вас да продължите да играете, без да се разочаровате достатъчно, за да се откажете. Ежедневните награди също са страхотни! Добра работа в играта.
Не съм фен на част 2, прекарвам повече време на екрана за зареждане, отколкото в действителната игра, толкова е бавна, очаквах повече, тъй като абсолютно обичах част 1.
Удивително! Стилът на героите е толкова добър и изобщо няма реклами!
СТРАХОТНО !!!!!! Напълно съм Влюбен в тази игра, толкова е забавна!! С всяко ниво става все по-предизвикателно и това е най-добрата част! Много ми е приятно да играя тази фантастична игра!!!! Толкова съм доволен от всичко, няма никакви грешки, доколкото съм играл все още. Продължавайте да идват страхотните актуализации!! ♡♡♡
Страхотна игра. Играх първата игра и наистина е страхотно да видя как се развива играта. Просто ми се иска нивата на шефа да са все още в играта, освен това, наистина страхотно да играем играта отново!
Харесва ми как се добавят нови функции като работници, дракони, книжни червеи и т.н. Стилът и историята са много сладки и цветни. Нямам нищо против многозадачността; това го прави забавно и предизвикателно, но не мога да понасям изоставането. Всеки път, когато си мислех, че съм приключил с създаването на напитка или вече съм я предал, се оказва, че нямам, което обърква потока ми. Това го прави разочароващо да играеш. Никога не съм имал този проблем в първата игра, така че се надявам скоро да има пач, който да го коригира.
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games Arkade oad
Добра игра, макар и малко трудна. Хубавото е, че харесвам бутилките и помощната функция. Харесвам и готвенето с добавени дракони. Наистина сладък и креативен. Лошото е, че покровителите идват наистина често в пакети с малко търпение (функцията беше по-добра в първата игра). Също така не е фен на скоростта на регенерация на енергийното барче. Добър за може би 3 или 4 кръга преди пълно спиране. Рестартирането на ниво отнема повече енергия. Мда.
Почти перфектно е. Анимациите, геймплеят са превъзходни и цената за надстройките е по-разумна. Един проблем, има доста изскачащи реклами и намирам, че е наистина досадно след завършване на всяко ниво. Моля, поправете го или можете също да предложите версия без реклами срещу заплащане. По този начин хората се чувстват добре и в същото време можете да печелите пари.
Такава прекрасна и забавна игра, а стилът на изкуството е абсолютно невероятен! Взех нов телефон и изпратих имейл до компанията и попитах дали могат да прехвърлят данните ми и те го направиха! Нямам търпение да видя още актуализации в бъдеще! Ниво 39 за всички нива е най-трудно да се победи, особено във Fortshire, но това може да се очаква. Единственото ми оплакване е, че подобренията на метала във Fortshire не си струват, тъй като броят пъти, необходими за забиване на метала, не намалява.
Толкова много обобщение е доста отвратително
Наистина забавна игра. Гладка, лесна за получаване, но трудна за победа, прилично количество бонуси в играта, също толкова забавни като първата игра. Малко изоставане тук-там, когато трябва да се случват твърде много движения едно след друго, но не толкова лошо, че вреди на цялостния геймплей. Единственият постоянен проблем, който имам, е оцветяването. В многослойните отвари синьото и лилавото изглеждат абсолютно еднакви, което затруднява поддържането на нещата, без да се бърка напълно.
Наистина харесвам тази игра. Геймплеят е лесен за възприемане. Дават ти го малко по малко. Графика и анимация сред природата и забавление. Определено можете да преминете през играта по-бързо, ако харчите пари, но можете да играете без да харчите наистина пари и предпочитате да гледате реклами.
Играта е страхотна и добре направена. Графиката е страхотна и обичам героите заради плавните им мини действия. Но има някои проблеми.. бавно зареждане и понякога играта се срива. също така изостава, когато сервирате отвари на клиентите. Производителността на телефона ми при игри е добра, защото има 3gb RAM. Не знам кой е проблема дали е играта или телефона ми.
Сериозно се нуждае от работа, за да забави грешката след 20 лв. пречи на щастието на клиентите, специално опитвайки се да излее пунша, той не реагира и буквално оставя чашата за пунша заседнала над пунша и нищо не помага да се коригира това и лошо преценява
Толкова страхотна, най-добрата игра някога, макар и много вложени в нея, харесах първата и тази
Това е добра игра. Единственият проблем, който имам е, че се зарежда малко бавно. И ако не изключите драконите си или нямате работник, който го прави, вие изгаряте храната си. Също така трябва да използвате по-малката чаша, за да смесите цветовете, за да поставите наредените отвари. Тапите също не ми харесват особено. Тапите просто го правят малко по-стресиращо. Освен това, това наистина е страхотна игра и е забавна. Просто предпочитам да играя Potion Punch пред Potion Punch 2.
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games Arkadne igre mge
Страхотна игра, харесва ми. Давам му само 3 звезди, защото моята мана няма да се напълни, когато сляза от играта. Можех да отсъствам за един ден и да имам само 3 мана. Единственият начин да получа мана е като гледам реклами, което е малко досадно.
Не е толкова приятно като PP1. Едно е да направите продължението по-трудно, но GDI, количеството книжни червеи, които влизат в магазина ви, е толкова огромно, че прави мисиите във времето по-трудни, отколкото би трябвало да бъдат. Или това, или има моменти, когато нивата са нагласени, така че не можете да получите 3*, защото НЕ МОЖЕТЕ да изпълните изискванията, докато не подобрите магазина със скъпоценни камъни. И като говорим за подобрения, външните подобрения на магазина СЪЩО изискват скъпоценни камъни. Сякаш скъпоценните камъни за Lvl. 3 оборудване не беше достатъчно лошо -_-
Играта е наред. Оценка 4/5, защото не мога да получа последните 5 звезди на място. Но като цяло играта е супер добре. Точното ниво на трудност. Графиката е 5/5. Играта е 5/5. Контролите са 4/5, защото има случаи, в които мислех, че държа съставка, но след това тя падна/подхлъзна.
Angry Birds Dream Blast Atjautības spēles kzsf
Започнах да харесвам играта в началото, но има някои големи проблеми с грешки в приложението, които трябва да бъдат отстранени. Имам раздел RCA Maven Pro, който работи с повечето неща. Това приложение продължава да се срива. Освен това има проблеми със забавяне и видео емисиите за допълнителни монети също причиняват сериозни проблеми. Ако това можеше да бъде пренасочено, можех да продължа да играя. Благодаря ти.
Отворих го първия път, когато не работи, но го инсталирах отново и опитах отново, благодаря
На ниво „калмари“ не мога да дам свитъка на покровителите. Не знам защо се срива. Така че не мога да играя повече.