Post by tiolinnafuho on Mar 8, 2022 1:01:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej hackowania zasobów ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
To już nie jest zabawne, z 20 meczów w kooperacji 18 to boty, śmieszne.
Random Royale-PVP Defense Game ยุทธศาสตร์ sca
Tak więc karta serca była zawsze przytłaczająca, o czym wielokrotnie tutaj wspominano. Teraz, po dodaniu potwora, talia ucisku serca jest jeszcze potężniejsza. Czemu? Ponieważ talia polegała na szybkim wygrywaniu, ponieważ nie możesz wiele zabić, teraz potwór robi to za ciebie za darmo, podczas gdy usuwasz karty przeciwników. Deweloperzy azjatyccy = zwycięstwo ucisku. Co za absolutny żart. Brak równowagi w tej grze. Edycja: wow, naprawdę nie czytasz. Nigdy nie powiedziałem nowej karty.
Całkiem dobra gra, nie wydaje mi się, żeby była przypadkowa, szczególnie w przypadku kart legadery, ale uwielbiam to, jak dajesz 2000 klejnotów, a w niektórych
Random Royale-PVP Defense Game Стратегії ztxe
ta gra wydaje się o wiele bardziej opłacalna niż losowe kości. wydaje mi się również, że nie ma separacji między rangami, więc grałem przeciwko ludziom o wiele wyższej rangi niż ja
Oceniłoby to wyżej, gdyby karta życia została usunięta z gry, karta, która ma potencjał do wygrania gry w mniej niż 5 sekund, jest absurdalna. Jaki jest sens grania, kiedy nie możesz nawet grać?
Random Royale-PVP Defense Game Strategi qvl
Ogólnie jest to wciągająca gra. Ale jeśli zmusisz nas do gry w trybie kooperacji z AI 9/10 razy, byłoby miło, gdybyś mógł sprawić, że AI awansuje więcej niż jeden poziom raz w całej rundzie. Wszystkie moje jednostki są wymaksowane i mają JEDNĄ ze swoich 5 jednostek na poziomie 2.
Ta gra jest jak płatność, aby wygrać, ale bez wynagrodzenia jest super zabawna i łatwa do zdobycia legendarnych przedmiotów.
Na początku fajnie jest grać w tę grę.. Ale niestety stało się nudne i trudno o diament. 🙃
rozłączenie jest zbyt częste, u mnie prawie 40%. to bardzo denerwujące, zwłaszcza gdy mam passę wygranych lub gram w trybie imprezy. czy jest sposób, aby to naprawić?
Losowość jest dobra, dopóki nie zdasz sobie sprawy, że musisz inwestować długoterminowo w określone karty
Podoba mi się sama gra. Gram w inne gry, takie jak ta i jest to moja druga ulubiona gra, jeśli chodzi o samą grę. Moim jedynym problemem jest to, że w trybie bitwy zostajesz przytłoczony zbyt szybko. Nie możesz nawet zamontować obrona, ponieważ siła potworów jest zbyt szybka... Nie mogę wydostać się z pierwszej areny i nigdy nie widziałem pierwszej areny w żadnej tak konkurencyjnej grze. Najwyraźniej nie tylko ja mam problemy.. Widziałem facetów załadowany legendarnymi kartami utkniętymi na pierwszej arenie
Świetna gra uwielbia rozgrywkę, jedynym powodem, dla którego jest to 4 gwiazdki, jest to, że ekran główny jest kopią Clash Royale, gdyby mogli być bardziej kreatywni, byłby to 5 gwiazdek
Dobra gra Podoba mi się sposób, w jaki system żyć jest oparty na populacji potworów Miałem dość niepewną sytuację, z której wydostałem się z szaleńczymi ulepszeniami i ogólnie szczęśliwymi połączeniami dobra gra wydaje się również bardzo przyjazna dla f2p Chciałbym tylko mieć opcję pełnego wypełnienia gra w trybie kooperacji z klejnotami, które nie mam nic przeciwko, dodaje, ale chciałbym mieć opcję, aby tego uniknąć
Wygląda na dobrą grę, zagrałbym w nią, gdyby mi to pozwoliło z odblokowanym OEM. Ig myśli, że mój telefon jest zrootowany, mimo że tysiące osób sprawdzających rootowanie twierdzi, że nie jest zrootowany
Napraw problem z botami w każdej grze PvP, którą zrobię. Skończę na wygraniu 34 meczów z rzędu czystej nudy, każda osoba robi to samo. Widziałem, jak karta podbija ją dwukrotnie, a następnie umiera przed pierwszym bossem. To samo w trybie kooperacji, zrozumiem, że gra jest prawdopodobnie nowa, ale cholera napraw problem z botem. Lubię tę grę i wszystko, ale robi się nudna, gdy po prostu wystawiasz pełną planszę, zostawiasz ją i grasz w coś innego i bum. Wygrałeś woo🙃
Było zabawne. Dopóki nie poszli w ich ślady z każdą inną aplikacją „random merge pvp duel” i zdecydowali się wykluczyć te, które mają zrootowane urządzenia. Jeśli tak bardzo martwisz się oszustwami, może umieść kod zapobiegający oszustwom w swoich aplikacjach, zamiast polegać na urządzeniu, które zrobi to za Ciebie? Istnieje wiele powodów, dla których urządzenia są zrootowane, a większość z nich nie służy do oszukiwania w grach. ::westchnienie::
Jedyną rzeczą, która powstrzymuje mnie przed przyznaniem tej grze 5 gwiazdek, jest fakt, że w ciągu ostatniego miesiąca musiałem ją aktualizować 4 lub 5 razy. Co jest naprawdę denerwujące.
Big Bang Evolution Аркаде vprv
Ta gra jest naprawdę fajna, gram w nią codziennie, chociaż przyznałem jej cztery gwiazdki, ponieważ bardzo trudno jest znaleźć legendarne karty, ale poza tym ta gra wkrótce będzie fajna! Gorąco polecam zagrać w tę grę, jeśli się znudzisz ☺☺
Świetna zabawa z tą grą, szkoda, że jest trochę martwa, myślę, że z powodu zbyt drogich przedmiotów i bardzo intensywnej reklamy. Ale sama w sobie jest całkiem fajną grą. *edytuj* nową aktualizację! Klany są tutaj! Wygląda na to, że twórcy nie zapomnieli o tej grze! Baza graczy wciąż jest nieuzasadniona. Problem polega na tym, że ludzie mogą zobaczyć twoją talię i opuścić mecz przed rozpoczęciem gry. Przy małej liczbie graczy otrzymuję wiele takich samych pojedynków i po prostu odchodzą :/ też nie ma nagrody
Poprzednie 5 gwiazdek, ale teraz spadające do 3, ponieważ stale się zawiesza po ukończeniu gry bitewnej, a także liga mistrzowska jest bezcelowa, nigdy nie znalazła przeciwnika. *dzięki za aktualizację, bitwy są lepsze, ale wciąż nie ma żadnych czekających na ciebie meczów ligi mistrzowskiej.
Słabe, ogromne ilości mikropłatności lub reklam
Po najnowszej aktualizacji nie można już oglądać reklamy dodatkowej próby gry w drużynę. Zamiast tego musisz zapłacić walutę premium za 5 dodatkowych prób. Jest to również bardzo podobna gra do losowych kości, która pozwala na oglądanie reklam dla większej liczby prób zabawy. Będę przełączać się z powrotem na losowe kości, dopóki ta gra nie będzie ponownie zezwalać na reklamy gier towarzyskich.
Samouczek wymaga trochę pracy. Nic bym nie zrobił i musiałem pominąć
Zabawna gra!! Bardzo przyjemne i zabawne 👍🏼🔥 włożę pieniądze, ale przynajmniej Battle Pass musi być jak większość gier za 4,99 $, a nie 9,99 $, dlatego daję 4 zamiast 5.
W porządku, ale ostatecznie postęp staje się tak powolny i zależny od posiadanych kart. Nigdy nie dostałem karty bitcoin i dlatego utknąłem, nie mogąc dalej ulepszać swojej talii. Eventy wymagają użycia kart, których nie mam po kilku miesiącach grania.
Osobiście lubię tę grę, jednak nie mogę ocenić jej na 5 gwiazdek z 2 powodów: rozłączenia, zdobywanie trofeów. 1. Rozłącza - osiągnięcie maksymalnego poziomu i próba utrzymania passy wygranej, aby spotkać się z 'Network Disconnect', bez powodu, natychmiastowa przegrana, passa przeminęła, co prowadzi do punktu 2. 2. Zdobycie trofeum - na poziomie 20, zdobycie trofeum jest powolny, ukończyłem przepustkę sezonową w godzinę po rozpoczęciu gry, teraz wymaga to kilku dni/tygodni, aby zdobyć 4k trofeów, co po rozłączeniu bez powodu jest trudne.
Potrzebuję karty nerf rzeźnika i nie mogę oglądać reklamy, aby ją zresetować w przypadku!
Gram w tę grę od około roku i mam obawy. Co do cholery dzieje się z aktualizacjami, czasami wymaga aktualizacji, która jeszcze nie jest dostępna, a innym razem jest aktualizacja, której nie mogę zabrać do pracy System dopasowywania jest śmieciem, jestem dopasowany do osób o 5 powyżej mojego poziomu i 10 poniżej, zaraz po, sprawia, że gra jest albo niesamowicie łatwa, albo naprawdę trudna. Dlaczego klucze do zasilania karty są dostępne tylko wtedy, gdy płacisz pieniądze lub losowo jeden na cztery. Głupi
Fajna gra polecam
Świetna koncepcja i fajna rozgrywka. ma wiele reklam, ale dodali zakup za 10 USD, aby usunąć reklamy. Przydałby się również lepszy samouczek, cel/mechanika nie są zbyt intuicyjne. Wygląda na to, że gra otrzymuje regularne aktualizacje, dzięki którym gra jest lepsza. Nie ma również opcji łatwego przenoszenia lub uzyskiwania dostępu do konta na różnych urządzeniach (od Androida do iOS).
Random Royale-PVP Defense Game Strateške igre pev
Gry kooperacyjne powinny mieć możliwość kupowania po limicie 5 dni, dlaczego codzienne aktualizacje właśnie zaktualizowały się wczoraj i muszę to zrobić ponownie, pozwól mi cieszyć się cholernymi grami przez chwilę
Tania kopia losowych kości. To całkiem dobra gra, ale w najmniejszym stopniu nie oryginalna.
Bardzo satysfakcjonujące, kiedy to opanujesz. Świetnie, jeśli lubisz gry strategiczne i osobiście lubię za każdym razem, gdy gram. To MUSI pobrać.
Gra jest prosta, ale jest głębia! jest jakaś strategia i dużo szczęścia! Wciąż jestem naprawdę nowy w grze, więc nie mogę mówić o strategiach meta lub późnej fazie gry, ale wydaje się, że istnieje wiele różnych możliwości. Powodzenia, jeśli zaczniesz! Nie 5 gwiazdek, ponieważ kilka kart nie jest łatwo zrozumiałych. Brak listy znajomych? lub sposób na dodawanie znajomych. Chciałbym więcej sposobów komunikowania się z graczami/przeciwnikami, w tym sposób na powiedzenie „dobra gra” po bitwie.
To rażący chwyt gotówki. Kradniesz grę Random Dice, staraj się, aby była nieco inna, ale działa gorzej niż to, co ukradłeś. Popychasz reklamy, aby zmusić ludzi do postępów w przyzwoitym tempie, ponieważ normalne nagrody to śmieci.Pobierasz duże sumy pieniędzy za pakiety uaktualnień, kiedy w końcu dostanę przyzwoitą kartę. Następnie osłabiasz kartę, która faktycznie działa dobrze i mówisz ludziom, że to „równowaga”. Dlaczego mam płacić za uaktualnienie dobrej karty, a potem widzieć, jak się osłabia? Wracam do Random Dice.
Za każdym razem, gdy używam monet, aby ulepszyć umiejętność, wymusza to „darmowe gotowanie” TYLKO sposobem, w jaki mogę ulepszyć cokolwiek innego, jest użycie klejnotów ... aktualizacja musiała to zepsuć.
Każda karta jest fajna, z wyjątkiem karty serca. Jeśli połączysz się z nim, przeciwnik może równie dobrze przyznać, ponieważ utrata drogich zasobów, ponieważ twój przeciwnik ma legendarną kartę, to bs. Gdyby serce tak zrobiło: „po połączeniu ulepsz losową kartę sojusznika” zamiast „po połączeniu obniż poziom wrogiej karty”, gra byłaby fajniejsza. Do tego czasu ta gra nie czerpie już ode mnie przychodów z reklam.
Jeśli podoba Ci się ta gra, zdecydowanie powinieneś wypróbować Cubic Clash, więcej trybów gry bez ograniczania liczby odtworzeń dziennie, bez reklam, po prostu więcej zabawy i dużo lepiej. Ponownie, przyjdź i sprawdź Cubic Clash
Jest to bardzo zabawne i prawie zbalansowane, ale kiedy dostałem się do gier na wyższym poziomie, mój wróg ma więcej legendarnych ulepszonych niż ja, ponieważ mogą podrabiać diamenty pieniędzmi. Niewydawanie pieniędzy jest dla mnie niesprawiedliwe.