Post by tiolinnafuho on Mar 8, 2022 0:58:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Battle : PvP defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Battle : PvP defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара тачке грешака ▞▞▞
▞▞▞ Toy Battle : PvP defense 2022 version ▞▞▞
У режиму првог лица
Сјајна игра
Толико волим и волим ову игру да је одбрана кул, волим и волим ову игру
Toy Battle : PvP defense Strategie zqqj
Toy Battle : PvP defense Strategie zqqj
Не учитава се
Хеј, чекао сам да се појави нешто ново, предлажем да буде више усмерено на младе одрасле, музика и атмосфера су помало детињасти. Схватам да је то игра. Али већина људи које видим да играју ове су у двадесетим годинама. Надам се да ћете ускоро ажурирати и избацити нешто ново, проверићу поново за недељу дана, ако ћутите. И мој је извадити из продавнице
1. Цооп режим је прислушкиван. Учитавање се заглавило на 80%, онда се играч враћа у главну собу. Шанса је искоришћена/потрошена и не рачуна се као потрага за чишћење. 2. Ваш баланс је КРАСАН. Намамите Ф2П лажним низом победа, само онда да бисте их упарили са онима који купују Баттле Пасс, са тимом пуним ЦРВЕНИХ РАРИТИ ИГРАЧКА захваљујући наградама за борбене пропуснице.
Има ли кодова? И то је неуравнотежено. Превише је тешко напредовати. И ја сам потрошио, али и даље претешко.
Не могу да играм игрицу је на екрану за учитавање 100%, али се враћа на 0%, па поправите то молим хвала🙏🙏🙏
То је као израда друге стратешке игре.
Ово је најнеуравнотеженија игра икада!!!!, како то да могу тако лако да се изборим са првим таласом у једној битци, а онда следећу игру без промене трупа не могу ни да додирнем први талас!?!?!?! Игра је јако збркана
То је веома добра игра, можете ли још мало да ажурирате игру
Geometry Dash World Arkadspel isr
Сјајне игре које никад нисам видео
Гр8 забаван покушај!