Post by tiolinnafuho on Mar 8, 2022 0:49:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Traffic Racer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Traffic Racer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хацк поинтс ▞▞▞
▞▞▞ Traffic Racer 2022 version ▞▞▞
Топчина
Волео бих да ово има исти угао камере као 'Траффиц Ридер' и такође режим каријере. Пошто су ово и 'Траффиц Ридер' од истог креатора очекивао је много од њега. Мало сам разочаран ☹
потребно је вечно да набавим ауто, седео сам тамо око 15 минута и нисам могао да приуштим ни најјефтинији ауто у игри, потребно је много времена да набавим нови ауто. Препоручујем да не добијате ову игру осим ако не желите да проведете сате у игри која је бесмислена
Добра је
Супер ја Сам купио сва кола И супер су
Знам Емиле,и мени дође до 100 и пише апликација неуспешно инсталирана.
Срање боље направите.!!
Елстра
Бас је добра игра доста и ја ево знам ову игру 1 годину и бас добра је много
Traffic Racer እሽቅድድም rkf
Не ради. Увек се замрзне након 5 секунди.
Traffic Racer Rennsport gqkz
игрица је добра само још кад би могло да ае продају стара аута и да се смање цене аута пошто су нвнормално велике и да се могу буџути
Traffic Racer Rennsport jrm
Глупост је
Traffic Racer Poygalar vpah
Добра
Играм већ 4/5 година и инсталирам је на сваки нови телефон...
Ок је
Волим ову игру. Топло препоручујем ову игру. Мислим да би било супер када бих могао да променим боју прозора
Ова игра је била веома лака и тако нови аутомобили у овој игри због чега ми се свиђа
Ово је тако интересантна игра, али неки играчи не могу да сазнају ову игру, сећам се да ће се ова игра развијати што је више могуће, онда ће ова игра бити добра занимљива игра за све остале, као мој мишљење је да је ово добро играти на досадном времену 👍👍👍
Да се зна, игра је добра, програмер би требало да ради на путевима, куповна цена је превисока а такође нам је потребан мултиплаиер... Ја и г.ф не можемо да се такмичимо и желимо. На крају, ако се може укључити и такмичарска завршна трка... Моја следећа оцена би била 6 звездица.
Лепо, али је тешко покушати да то поправимо
Ниш неваља
Покушавам да играм игру. Једном када га отворим након што ми закачи телефон и не могу да играм игру.. Реши овај проблем
Mr Gun Arcade cma
По мом мишљењу, ова игра је супер. Свиђа ми се графика и звук аутомобила. Преузео сам ову игру пре 3 месеца. Моји пријатељи кажу да је то добра игра, али ја им нисам веровао, али када сам преузео ову игру мој пријатељ је био истинит, ово је одлична игра.
Игрица је срање
То је вирус због којег телефон виси Морао сам да рестартујем телефон НЕ ИНСТАЛИРАМ!!!!!!
Када покренем игру, звук је веома лош, не чујем звук
Лепа игра са добрим и јасним сликама. Тако је лако играти и веома је интересантна у смислу поена
Мапе/траке су реалне! Молимо надоградите игру где можемо да упознамо онлајн играче🙂
Ксо
Traffic Racer Трке jtd
Пре добра је
Добро је . Али апликација за управљање возилом...
ова игра је ужасна јер је најгора што сам дебео клинац који тежи 300 фунти
Јос само да доају ферари,ламборгхини посто имам 99999999 пара имам све и досадно је
све је у реду али треба једна шанса далеко бољи резултат
Веома досадна игра. Нема шта да се ради. Молимо вас да не губите време преузимајући ову игру. Такође има много огласа!!!
Па и неје бас неста ало од мене пет. АЛИ И МОЖЕ МИ СЕ
Најбоља игрица са аутима за телефон икад.Игрица је супер али треба додати кривине
Али да би било 5 звездица морате ставити да се лакше добијају паре и ставите камеру за воланом
Веома занимљива игра у мом животу. Погодна је за све узрасте.
Досадан...
Веома лака и забавна игра.
Игрица је савршена
супер али фали ауто волга када би убацили и врх прве особе
Свиђа ми се игра, али нема добар слексхин аутомобила и постаје досадна након неког времена и мало је тешка, али Утхер Висе је добра игра Свиђа ми се идеја
Може да имам исту оцену као асфалт 8
То је одлична игра у овој сесији 2022. Али ако има више аутомобила онда ће бити радосније играти.
БОЉА АУТА
ОД РЕЦИ ДО РЕЦИ Г Л У П О С Т
Ова игра има добру гралику, лепе аутомобиле и тешке мисије, то је добро.
Заиста волим да се побољша графика...додајте још супер аутомобила