Post by tiolinnafuho on Mar 8, 2022 0:46:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Make More! – Idle Manager ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Make More! – Idle Manager IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē bezgalīgus kristālus ▞▞▞
▞▞▞ Make More! – Idle Manager 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir pārsteidzoša, es iesaku jums to iegūt, bet iemesls, kāpēc man ir 4 statistika, jo reklāmas ir tonns, tā ir diezgan kaitinoša, bet turklāt tā ir forša spēle👍🏽😋
Šī spēle ir pārsteidzoša, tajā nav piespiedu reklāmu, un ir patiešām jautri mēģināt redzēt, cik ātri es varu pieskarties! Tomēr ir tikai viena lieta, kas man nedaudz nepatīk, un tās ir dažreiz nepiemērotas vai dīvainas reklāmas, kad es noķeru autobusu un spēlēju spēli autobusā, bet man ir jānoliek tālrunis prom no cilvēkiem, jo reklāma ir dīvaina vai nepiemērota, bet citādi. , kā jau teicu iepriekš, tā ir lieliska spēle!
Jautra dīkstāves spēle, kas liek atgriezties ik pēc dažām stundām. 10/10 ļoti ieteicams 👌
Tā kopumā ir laba spēle, ko es atceros, ka to spēlēju, taču tagad to no jauna lejupielādēju, un tagad arī klusē par reklāmām, kuras sniedz atlīdzību, un jūs varat izvēlēties, vai vēlaties. pulkstenis 1
Tas ir jautri, bet pēc kāda laika šķiet vienmuļi. Joprojām to spēlē tikai, lai pabeigtu trofejas.
Tā ir jautra bezsaistes spēle, kas aizņem kādu laiku, lai iegūtu visus varoņus, taču visjautrākā lieta ir ikdienas balvas, tā ir arī jebkura spēle, ja nezināt, ko tas nozīmē, tas nozīmē, ka prom no tastatūras IZBAUDIET ŠO AUGSTĀKO SPĒLI PUIŠI LOLOLOLOL HAHHAHAHHA ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️👍👍👍👍👍👍😁😁😁😁
Make more ir visu laiku labākā spēle
♡♡
Make More! 模擬 tgsx
Ir viena problēma, tas aizņem pārāk daudz laika, lai izveidotu anoyher rūpnīcu, un mums ir jādara tas pats vēlreiz
Pārsteidzoši 😄, un man tas patīk, ja kāds cits to vajadzētu izmēģināt. Man tas patīk, tāpēc piesitiet spēlei 🎮
Man patīk šī spēle
Tas ir patiešām labi, bet tikai viena lieta. Jāuzaicina draugi, un tas arī viss
Garlaicīga un nomākta spēle.
Color Switch - Commutateur de couleur Arcade tov
Man patīk spēle, taču var paiet ļoti ilgs laiks, lai iegūtu jebkuru lietu, kas ir attālināti labāka, bet kopumā laba spēle
Make More! – Idle Manager Simulasyon mbz
Make More! Simulator tob
Es domāju, ka tā ir laba spēle, un es saprotu, ka tai vajadzētu kļūt grūtākai, bet man bija pilni cilvēki, un bija vajadzīgas 5 minūtes, lai to izveidotu, tāpēc atvainojos, ka piešķiru tikai 2 zvaigznes.
Man patīk dīkstāves spēles, taču ŠĪ NAV DAŽĪGAS SPĒLE, TĀ PIEDZI SPĒLĒT... Tas dod jums naudu, kad esat ārpus spēles, bet tikai tik daudz. Un, ja neatgriežaties spēlē pietiekami drīz, jums ir manuāli jāpamodina KATRS STRĀDĀTĀJS, DIVREIZ PISKRIETOT TIEM, kas ir kaitinoši. Tātad principā jāspēlē ik pēc 12 stundām CITĀDĒJĀM SAŅEM SODU! TAS diezgan daudz IZBAUJ VISU DAŽĪGAS SPĒLES KONCEPCJU, kas man patīk tukšgaitas spēlēs... Citādi ļoti jauka spēle un arī jautri spēlēt, vienkārši šausmīga mūzika.
jautra spēle, tā ir viena no tām pirkstu spēlēm
Kad es atinstalēju spēli, tā turpināja atgriezties manā tālrunī
Ja nav ko darīt var paspelet
Tas bija jautri, bet ikreiz, kad kaut ko iegādājaties, priekšnieks kļūmē. Bet lieliska spēle
Mākoņos saglabāšana vairs nav pieejama
Forša spēle!!!
MAZE ING, bet ne ideāls, ja godīgi šī spēle ir tik patiesa. (Priekšnieki ir kaitinoši) Man patīk, ka jūs varat izveidot jaunas rūpnīcas. Apstiprinājums ir super naudas auss grūtāk I LOVE izaicinājumi
Tāpat kā šī lieta ir iemesls, kāpēc es tai nelieku 4 zvaigznes, jo tā ir tikai viena lieta, bet es nezinu, kā to izskaidrot, bet tas vienkārši nav tas pats, kas labākā spēle, tikai viena lieta, tāpēc jūs to nedariet saņemt no veikaliem🤚👍
Sākumā bija jautri. Diemžēl ir tikai 5 rūpnīcas, tad spēle ir beigusies. Vajag vairāk rūpnīcu.
Šajā spēlē nekas nav pieejams, jums vienkārši jāpieskaras ekrānam
Make More! Simulator yki
Tik daudz reklāmu💀💀💀💀👁👅👁
Laba spēle. Tikai neliela cena, ja runa ir par jauninājumiem, un, manuprāt, laiks, lai izgatavotu lietas, prasa nedaudz ilgu laiku
Pārāk pirksti nogurst
Šī spēle ir ļoti jautra! 😀
Lieliska spēle, bet man sāp pirksti, tāpēc es tai nepieskaros😃😥😰🐕un reklāmas, kuras es nekad nepalaidīšu garām, un es vienmēr nospiežu vienu reklāmu, lai iegūtu pastiprinātājus, tāpēc vienmēr nospiediet vienu, lūdzu😃🙏👍✌💞