Post by keihinodolra on Feb 24, 2022 0:49:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ нескінченний золотий хак ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Прикольный
Б..я чось не грузить
На заставці ніндзя-самурай
Clumsy Ninja Pakikipagsapalaran hje
Download Житловий Кодекс УРСР APK Version 1.2.33 ... Download APK (1.91MB) ... Meet Clumsy Ninja, the most hapless ninja ever to grace a touchscreen!
я люблю цю гру! Усе в цьому дивовижне. У мене була ця гра деякий час, і поки що вона дивовижна, і ви знаєте, що в ній найкраще? З'єднання не потрібне! Це означає, що коли я в кабінеті лікаря, чекаю мого огляду, і там немає зв’язку, або коли я з родиною їду в New Your чи щось інше, я можу дістати свій телефон, перебуваючи в автобусі, щоб пограти у цю феноменальну гру! чудова робота розробників! я
Найкращий
Я люблю цю гру! Дуже добре зроблено і чудовий сюжет. Мені подобається, як ви можете змінювати персонажів, і будова збігається з часом, і це не просто засовується вам у горло. Проте контроль міг би бути кращим. Загалом, дивовижна гра! Огляд: 11-річний гравець.
Це так тупо, але ти даєш мені лялькову воду, як сік, я навіть не можу залучити його до себе, я навіть не можу продовжувати розкладати цей одяг у собачій воді, і щодня мене не можуть знущатися, чесно кажучи, і також гра була чудовою, тому що це чудово, я намагався його тренувати, але це ніколи не виходило, і кожен день у мене не виходило, але так, і мені все ще подобається, але це просто незграбна частина, а також не локальна гра, у тебе є ніндзя і ось і все, і вони можуть стати розумними, як акула, так що ви можете поставити це a
Це хороша гра, але щоразу, коли я закриваю вкладку гри, вона видаляє всі мої рівні прогресу та монети, будь ласка, виправте це.🥺😢😒
Мені подобається жаль не бокс
Mindustry Екшн aotf
Чудова гра. Це як ніндзя версія Пу. Єдине, що вбиває, це те, що я досяг 7 рівня, закрив додаток, щоб грати в іншу гру. Повернувся до того, що весь мій прогрес зник разом із покупкою. Знову не починати з 1 рівня. Не надто насолоджуйтесь грати в неї. Попередження для нових гравців. Переконайтеся, що ваш прогрес зберігається, перш ніж вкладати багато часу. На даний момент я все ще не бачу способу щось відновити.
Дуже весело, багато турботи, зусиль і любові було вкладено в цю гру. Завжди приємно грати, має розважальну фізику ragdoll і деякі рідкісні збої (з яких не є порушенням гри). Однозначно рекомендую цю гру всім, хто хоче безкоштовно навчити незграбного і симпатичного ніндзя без жодної реклами. Завантажте цю гру!
Це чудово, крім реклами
Круто одні словом
Якщо б замість юнца був ветераном
Раніше це була чудова гра, хотів пограти ще раз і здається, що прогрес навіть не рятує... розчарований.
Це жахливо, тому що кожен раз, коли я повертаюся завтра, я завжди починаю спочатку з першого рівня, я ненавиджу цю гру, виправте це зараз
Суперова
Це весела гра, але вона продовжує видаляти мій прогрес, що дуже дратує
Це хороша гра, і всі гра завершується, і я втратив свій прогрес, я вимкнув програму і втратив свій прогрес. Робити краще. Це відбувається з багатьма людьми😕. Виправте це.
Жалко російської або української мови нема
Clumsy Ninja Пригодницькі ollf
Раніше мені подобалася ця гра вона просто не дає мені увійти в неї, мені потрібно, щоб я виконував доступ до речей, і, до речі, я роблю це на кромбуку\ноутбуці, тому якщо ви можете виправити цю помилку або щось на моєму ноутбуці\кромбуку або цій грі будь ласка, виправте це, це чудова гра я знаю, тому що я мав її на іншому пристрої, але, будь ласка, виправте це, будь ласка ps я б поставив грі оцінку 5 зірок, але це не ваша вина або ігри це дурень чи щось я просто хочу знову зіграти в цю чудову щасливу гру.
Раніше я дуже любив цю гру. І я все одно б, але зараз є кілька помилок. По-перше, він не зберігає прогрес, досягнутий під час гри; якщо я закриваю програму, відкриваю іншу, а потім повертаюся до неї, гра видаляє весь прогрес. Друга помилка, щось дивне з чутливістю до дотику. Це не дає мені натискати кнопки, що мені здалося досить дивним. Слухайте, я дуже люблю цю гру і на 100% поставив би 5 зірок, якби не помилки.
Мені подобається ця гра, але я ставлю їй одну зірку через серйозну помилку, яка псує веселощі. Кожен раз, коли я виходжу з гри, мій прогрес видаляється. Чи є для цього виправлення? Це також не дозволяє мені ввійти через Google play.
Це хороша гра, але будьте обережні, якщо ви потрапите в неї, є велика ймовірність, що гра скинеться до рівня 1 у якийсь випадковий момент. Це двічі траплялося з моїм сином, який залишився дуже розчарованим.
Це було дуже весело, я досяг 12 рівня і відклав телефон, чекаючи, щоб знову скористатись батутом, я зайшов у додаток, і він видалив весь мій прогрес. Будь ласка, хтось може допомогти? Я дійсно входив у гру, і весь мій прогрес зник (я не видаляв гру) Я однозначно поставлю 5 зірок, якщо проблему буде вирішено
Clumsy Ninja Seiklusmängud xpwf
Гра скидає прогрес щоразу, коли її закривають та знову відкривають. Тому моя донька щоразу починає спочатку. Я не знав цього до того, як придбав для неї кілька дорогоцінних каменів. Отож, він забрав мої гроші і нічого мені не дав. Я також дав компанії час, щоб виправити ситуацію, надіславши електронну адресу за контактною адресою. Минуло 2 місяці. Завантажте, якщо ви хочете, щоб вас обкрали, а потім не отримаєте відповіді від служби підтримки клієнтів.
Гра крута графон фізика анімація все на висоті всім рекомендую
Дійшов до 18 рівня і гра вийшла з ладу. Після повторного відкриття гри я спробував купити дорогоцінні камені, і там було написано, що "Покупки в програмі вимкнено", я спробував знову ввімкнути її, але вона вийшла з ладу. Після кількох спроб гра раптово перестала працювати, екран став чорним, і мій телефон завис. Я видалив гру та спробував переінсталювати її, але після встановлення не дасть мені можливості відкрити її, ярлика на головному екрані для гри немає, а в магазині Google Play він говорить лише «Видалити», але опції «Відкрити» там немає . Я попросив підтримки, і вони сказали, що гра «безсерверна» і що вони не можуть мені допомогти, якщо я втратив свій прогрес.
Клас
Ця гра не перестане зависати, вона не дає мені грати в неї. Я не знаю, гра чи пристрій, але мене це дуже зводить!!!
Єдина погана річ полягає в тому, що якщо ви щойно встановили гру, ви повинні дозволити їй робити все, що вона просить, наприклад, керувати телефонними дзвінками. Якщо натиснути «ні» і більше ніколи не запитувати, ви не зможете грати в програму.😡😠. Але в іншому гра чудова🤗.
Чудово, але я не можу зберегти прогрес рівнів і балів
Вона у мене вилетає, коли я ставлю батут
Раніше я любив цю гру в дитинстві, але тепер щоразу, коли я виходжу з гри, вона починає її повністю. Будь ласка, виправте це