Post by keihinodolra on Feb 24, 2022 0:37:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 60 Parsecs! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 60 Parsecs! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi neograničen broj bodova ▞▞▞
▞▞▞ 60 Parsecs! 2022 version ▞▞▞
Do sada sam apsolutno VOLIO igru, ali sada sam zapeo na crnom ekranu svaki put kad pokušavam proći dan 18. 😭
Jako volim igru, hvala robote, gospodo
sjajna igra
Nije bolje od 60 sekundi ali je super
Objasnit ću tri najtraženija pitanja u 1-3 riječi, idemo 1.je li igra zabavna? 1A.Da 2.Ima li igra puno sadržaja? 2a. Puno toga 3. Vrijedi li igra 4$? 3a. Da, dobrodošli ste
60 Parsecs! Περιπέτεια wpba
Sviđa mi se ova igra na mobitelu i PC-u.
To je vrlo zabavna, dugotrajna i zabavna igra. MEĐUTIM, troši bateriju kao ništa što sam ikada vidio. Moj telefon se neće puniti uz pomoć munjevitog kabela dok igram ovu igru.
Upoznao sam ovu igru iz mog susreta s drugom igrom ovog developera (60 Seconds) i ugodno sam iznenađen koliko uživam u njoj. Isprva nisam bio ljubitelj računalnog sučelja za ispis teksta, ali sam ga brzo naučio cijeniti, iako bi bilo super kada bi računalni asistent imao glasovnu glumu umjesto samo teksta. Jako puno s $1 koji sam platio za ovu igru.
Sjajna glupa igra koja je jako zabavna i trajni član moje biblioteke. Definitivno vrijedno cijene.
To je sjajna igra: više od rpg igre, avanture, preživljavanja i strateškog tipa. Zamislite vanjske svjetove i Fallout i bum. Također ima puno više završetaka i zapleta. Kontrole su također jednostavne.
60 Parsecs! রোমাঞ্চকর eru
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Lifestyle ophd
Super zabavno.
Ne dopušta povrat novca
Volite ovu igru! Nastavite s dodavanjem sadržaja
Dallas ..
COOL IGRA 😁😁😁🤯🤯🐶
Zabavno volim
Njegovo je dobro
Izazovno, ali ne i nemoguće. Sviđa mi se kako je smiješno
Zabavna igra
Volim sve čudne situacije i završetke, sveukupno je odlična igra!
Sviđa mi se igra - ali ponekad se igra ruši nakon što dobije dobar završetak (igra se završava, ali neće reproducirati scene koje dolaze nakon toga). To je pomalo razočaravajuće, pogotovo jer mehanika morala mijenja način na koji određeni likovi završavaju.
Prilično je zabavno i sviđa mi se kimanje Tedu Dolores Timmyju i Mary Jane
Neugodni nepotrebni homoseksualni trenuci stvarno ubijaju vibru i pravi su odvratni.
Sjajna igra! Apsolutno sam ovisna! Ali postoji jedan problem, ne mogu ga pokrenuti na svom telefonu, uvijek se sruši nakon klika na opciju voyager. Mogu igrati samo na svom Chromebooku.
Lijepo
Jako volim ovu igru, jako sam se vezao za likove i volim je. Sjajna taktika preživljavanja, sjajni likovi, nevjerojatna igra. Postoji nekoliko stvari koje bih promijenio, poput hrane, ali inače je nevjerojatno!
Ova igra je stvarno fenomenalna..veliki je izazov..lijepo je vidjeti igru koja zapravo zahtijeva pamet i inteligenciju za pobjedu, a ne samo još jedan automat, super korištenje mobilne platforme👍..samo 4 zvjezdice jer još malo sadržaja bilo bi lijepo. Zapravo izvlačenje kapetana s broda itd.
Ogroman korak u odnosu na 60 sekundi (nije da nisam mislio da je dobro samo čekajući reatomizirano ažuriranje) Sve što treba su šeširi
60 Parsecs! Adventure tbm
NOGA NOGA I NOGA
Ova igra je divna i vrijedna svog novca, pruža dobro iskustvo i tjera vas da razmišljate o svojim postupcima dok donosite komediju na stol. Postoje besplatne verzije ovakvih igara, no s obzirom na to, ovo je za mene vjerojatno prvo mjesto na tim ljestvicama jer su programeri odvojili vrijeme da dodaju humor i daju mogućnost nesmetanog uživanja u cjelokupnom igranju. Hvala programerima!~TinyRawwr
Bio sam u pravu, ova igra je čak i bolja od originala, početak ima nespretne kontrole, ali osim toga volim još strateškiju igru
Super, volim 60 sekundi na ps4 i ovo na telefonu, osim što mi se sad hvata 154. dan
vrijednost replaya čini ga 100% vrijednim cijene. 👌🏻
Fantastična igra, podiže upravljanje resursima i simulaciju preživljavanja na potpuno novu razinu. Likovi reagiraju na to kako se ponašate prema njima, vidljivo. Kontrole su sjajne, puno bolje od prve, i dodaju im potpuno novi aspekt istraživanja koji prethodna igra nikada prije nije imala, ili barem ovaj put izgleda kao da možete istraživati, gdje je prethodno istraživanje izgledalo kao iluzija, kao da ste imali nema izbora. Definitivno 5/5 i nadam se da će programeri nastaviti raditi na ovoj vrsti igranja u budućnosti.
Platio sam ovu aplikaciju i ne radi!! Ponekad se ne učita i zaostaje kao lud. Nemojte ga preuzimati, potrošit ćete svoj novac. Volio bih da mogu vratiti novac
Imam Alcatel telefon...... Ne dopušta mi da igram... Kucnem na TV i odjednom se isprazni molim popravi ovo
Jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao, smiješna je, zabavna, izaziva ovisnost i ima beskrajnu mogućnost ponovnog igranja.
wow. Samo, vau. Igra je šokantna, funkcionalna i duhovita. Definitivno bih preporučio da je igrate.
60 Parsecs! Adventure wfi
NAJBOLJA igra ikad. Dobra grafika. Dobra priča. Zabavna. Strašno!?!?!?!?!?!?!
Igra je super
igra je zabavna i iznenađujuće je da mi ova igra nije pokvarila, a kontrole su prilično jednostavne
Stoga se s vremena na vrijeme zaglavim u izborniku i ne mogu se povući, jedini način da to popravim je okretanje telefona, ali općenito je odlična igra
Vrlo dobro
super
Prihvati da mi se baterija prebrzo prazni
Nisam ni znala igrati u slovima su tako malena🤬
Između mobitela i prekidača imam oko 300 sati. Sviđa mi se igra. Nikada ne stari
Volim ovu igru <3
Svidjelo mi se..ali kasnim