Post by keihinodolra on Feb 24, 2022 0:33:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash SubZero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash SubZero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezeně všechny ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash SubZero 2022 version ▞▞▞
Líbí se mi to, ale moc reklam.
nemá plnou verzi, jako v tiskovém startu, musíte si stáhnout originál geometry dash, abyste mohli hrát plnou verzi, ale když ji stáhnu, nedělá nic pod nulou,
Hra je zábavná. Ale hru opravdu potřebuje aktualizovat. (Proč? Protože to byly jen 3 úrovně.) A hra se hrála jako 5, 6 nebo 7krát, když přišly reklamy. Prosím aktualizujte, děkuji.
Dávám tomu pouze 2 hvězdičky, protože omezený počet úrovní a všech reklam. Je to stále skvělá hra a úrovně jsou docela náročné, takže to je plus! Ale celkově to není tak dobrá hra. Pokud to opravdu chcete získat, doporučuji vypnout data/WiFi, aby se vám nezobrazovaly reklamy. Také byste mohli utratit peníze, abyste se zbavili reklam, ale nikdo to nechce dělat. Takže můj názor je, že to není tak dobré.
podvod
Velmi dobře
STISKNĚTE START!!! 😅
je to božiiiiii !
"Je tu příliš mnoho reklam" Ne, opravdu není. Přestaňte zveřejňovat 3 hvězdičky nebo méně pro pozornost. Všichni víme, že na tuto hru nejsou žádné reklamy, a pokud ano, ani na ně nenarazím. Přestaň volat o pozornost, protože to nikoho nezajímá. Pravděpodobně je to jen vaše odpadkové zařízení. Kromě toho dobře udělaná hra. Docela dobré mapy a level design. Skvělá hudba pro každou úroveň. Dobře se hodí k jejich mapám. Kdybych mohl hodnotit 10 hvězdičkami, udělal bych přesně to. Pokračuj v dobré práci.
Zábavné, náročné. Ale opravdu to nedoporučuji těm lidem, kteří „skládají zkoušky“.
sitemap.xml
Je to dobré a myslím, že tato hra je prostě skvělá s funkcemi 2.2, jako je ovládání fotoaparátu, zpětné podložky a koule a další! Chci říct, že je to tak dobré
Velmi zuřivá hra 🐀🐲 nerozumím stisknutí startu, ale na tváři je úsměv první úroveň druhá třetí vztek mám rád jen geometrii pomlčku lite a meltdown ano ale zvuk je stejnej
Ehm ehm.. Takže kterému tato hra nejde tak se to rovná velice slabému mobilnímu telefonu a nikoho tady nezajímá, že máte low budget telefony na kterých tahle hra nejde. Mimochodem reklamy jsou v pořádku, objevují se tak jakorát že to člověka nenastve a jinak je skvělá
Líbí se mi tato hra, ale je příliš snadná a hudba je eh a ovládání je docela dobré, ale nesmyslné
Dost dobrá hra mnohem lepší než Subvay surf tahle hra je pro paka
Je to v pořádku🍫, ale nah Too Muchhhh Adds And co.🙋
Zabíjení nudy. Ale jsou tam jenom 3 levely takže 3×☆☆☆ ale jinak OK hra
GEOMETRY DASH SUB ZERO, APK, PC, DOWNLOA - Knihy
je to dobré!! úrovně, tvrdost!! cítím, že klikám na tvrdě podobné hry, které na ps4, xboxu a počítači nejsou v životě ani ve hře snadné. Nyní si přeji, abyste dali více úrovní nebo vytvořili další geomentry pomlčku / hry. poučte se z chyb, nemažte ji ani neposlouchejte nenávistníka, který říká smazat hru a snaží se vás léčit. stačí se dívat a učit se. miluji a mám na mysli LOVE hry a vy jste v tom uspěli. ŽÁDNÁ HRA A TÍM ŽE ŽÁDNÉ HRY NEJSOU ŠPATNÉ a některé také nejsou dobré. buď je hra dobrá, nebo meh.
Měli byste prostě umístit Subzero úrovně skryté do trezorů nebo tak něco. Zvukové stopy jsou již v souborech.
Dobrá hra, zábavná, ale otravné reklamy a geografický svět se nenačtou
Tuto hru umím hrát dobře, ale s reklamami má jen 4 hvězdičky. Aby to bylo 5 hvězdiček, navrhuji, aby byly do plné verze geometrie dash přidány jedinečné funkce, jako je zoom a neviditelné portály.
Je to dobrá hra, ale je zde spousta závad, které mě přiměly přemýšlet, proč vývoj Geometry Dash 2.2 trval tak dlouho. Nejneslavnější z nich je závada levného výstřelu, kdy spadnete v určité oblasti a dokončíte úroveň bez 3. mince.
Ernstings family fabrikverkauf coesfeld, Hl theorem definition geometry, ... Yen ching restaurant dekalb il, Noob saibot y sub zero fusion,
Geometry Dash SubZero Аркади zky
Tu hru miluji, ale jediná věc, kterou doporučuji, je přidat kontrolní body, abyste mohli pokračovat na úrovni, na které jste. Celkově tuto hru miluji a můžete prosím udělat více.
Občas to neskočí jinak dobrý
Víte, když jsem hrál, stiskněte start a power trip.....HRA JEN ZASTAVTE A PŘESTALA!
Geometry Dash SubZero آرکیڈ bdxq
Skvělá hra. Mám první hru na Steamu. ty reklamy jsou tady prostě hrozné. Nemohu ani dokončit mapy, aniž by se objevily reklamy.
chci plnou verzi zdarma
předvádí vlastnosti 2.2, které nikdy nepřijdou do geometry dash, nemá tolik úrovní, ale všechny jsou dobré, ale upřímně, bylo by lepší, kdyby se subzero spojilo s roztavením geometry dash, ale pěkné úrovně robtop
Geometry Dash SubZero ஆர்கேட் pix
Pořád mě to někdy zlobí. Když se to zpomalí a hudba bude hrozná. Plsss Opravte to a budu to hodnotit pěti
Tuto hru hraji více než 5 let. Začínal jsem na mobilu, ale nedávno jsem přešel na PC. Tato hra vás zabaví, dokud nebudete příliš dobří. Viděl jsem recenze na tuto hru, které říkají, že potřebuje více úrovní. Vydavatel RobTop však tyto Spinoffy Geometry Dash neaktualizuje. Tyto hry měly testovat aktualizaci pro Geometry Dash Full. Doporučil bych vám to získat, jakmile budete připraveni trpět.
Píšu proto, že když hraji první úroveň a když dostanu 91 procent a když opustím telefon a vrátím se do hry, stanou se závady, jako by to zamrzlo, hra existuje sama o sobě, tak to prosím opravte a nespěchejte
Dobré úžasné skvělé, miluji to, pokračujte v dobré práci, ale je tu více úrovní Chci nyní více úrovní, prosím a zaplatím vám to, co vám dalo dvě hvězdičky
Alien Creeps - Tower Defense Strategie fao
Takže dám nějakou zpětnou vazbu a pak dobrou zpětnou vazbu. Takže za prvé, reklamy jsou příliš mnoho. jako u ovedid to a já jsem rozbil můj telefon, protože tam bylo tolik zpoždění! Za druhé, existují pouze 3 úrovně, jako je tolik úrovní ve světě GD lite a GD!!! A úrovně jsou nudné. Dobrá zpětná vazba je, že můžete hrát hru; jinak je všechno TRASHHHHHHHHHHH! ;-;
Je to docela dobré, kromě jedné úrovně je opravdu těžké porazit je to clutterfunk Líbí se mi ten nápad, ale je to pro mě příliš těžké, ale porazil jsem všechny ostatní úrovně, naposledy jsem si myslel, že některá hudba v úrovních není moje, takže ano, ale vaše názor může být jiný
Skáče to samo 😤 normální geometrie Dash je lepší
Dobrý den, omlouvám se za 4 hvězdičky, ale skladba je pozdě, tento problém možná není na všech telefonech, protože toto je telefon vivax, takže nevím, proč je skladba pozdě na telefonu vivax (můj telefon), ale na mém jiném telefonu je funguje to tak pro druhého hodnotím 5 hvězdičkami, protože všechno jde dobře a písnička funguje dobře, hra mě baví a písničky jsou dobré, vím, že pracujete na Geometry dash, ale pokud to uvidíte, prosím, opravte to nějak a přidejte další písně tuto hru doufám, že si to přečtete a opravíte.
Vaše hra musí být opravena. Je to psí voda. Není to skok, když. Chci skočit opravit tvou hru, jsou to skoro 4 roky, hrál jsem to před 4 lety a říkalo se, že brzy ani nepřijde, je to stále třetí rozbitá tato hra
Málo levlů
Je to celkem dobrý
Geometry Dash SubZero آرکید vohz