Post by keihinodolra on Feb 24, 2022 0:31:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Papers Grade Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Papers Grade Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ piiramatu kulla häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Papers Grade Please! 2022 version ▞▞▞
Iga kord, kui proovin minna järgmisele tasemele, hakkab see külmuma ja ma pean uuesti alustama 😞
Jätkasin mängimist, et näha, kas see kuhugi mujale läheb, kuid see on üsna igav ja üleliigne. Graafika on kena, suurepärane noorematele vaatajaskondadele, kuid reklaamid on midagi muud.
See rakendus on põhimõtteliselt lihtsalt hindamispaberid, ma ei soovita seda tegelikult. Kui keegi peab seda mängu lõbusaks, on see teile hea! See mäng pole minu jaoks, kõik on erinevad, kui teile see mäng meeldib, on see hea! See mäng pole NII halb, aga reklaamide hulk on hull. (Vabandage, kolleegid mänguloojad, kui ma teie tundeid kuidagi riivasin.) Ma tean, et loojad on selle nimel palju tööd teinud, kuid see võib vajada mõningaid täiustusi. Aitäh kõigile lugemise eest, ilusat päeva\ööd\pärastlõunat!
Ma armastan seda mängu! Kuid mul on palju reklaame ja see on üsna pikk, nii et ma ei soovita seda mängu, kui teil pole selleks aega. Head päeva!
Üks täht
Start studying Lk83A blank Question Paper. Learn vocabulary, terms ... Professor took all the answer papers ... I am not going to grade on you this.
Kohutav. Reklaamid pole minu jaoks erilised probleemiks, kuid mäng/reklaamid hanguvad pidevalt! Mängisin seda kümme minutit ja pean desinstallima, sest olen pidanud iga päeva pärast mängu taaskäivitama. Olin alles 4. päeval.
Graafika on natuke halb, kuid mulle meeldib see mäng väga, kuid mulle meeldivad väga juhtnupud ja muud asjad ning iga päev saab selle mänguga hea olema, aitäh, et selle mängu minu jaoks tegite!
Mulle meeldib see mäng, sest kui ma suureks saan, tahan saada õpetajaks
Kena mäng, kuid mõned probleemid on seda teha
See mäng on hea, kuid sellel on üks probleem 🙄 selles on palju reklaame ja mäng jäi mängu ja selle vahele, palun parandage see
Uhm, ma sain just selle mängu ja see meeldib mulle, aga fakt, et igas voorus on ainult 3 õpilast...... seepärast panin ainult neli tärni. lol
see oli hea, nõustun, et on palju lisasid, kuid saate asju hinnata ja näha, mis tunne on asju hinnata, kui soovite saada õpetajaks, see ei ole ideaalne mäng, et õppida asju hindama!
Probleem, mis mul on, üritab seda rakendust oma telefonist alla laadida. Kui läksin oma sülearvutiga Google Store'i, öeldi, et see on installitud, kuid mitte minu telefoni. Seejärel proovisin minna oma seadetesse ja teised kustutatud rakendused on endiselt jaotises Minu rakendused.
Lion StudiosVabaajamängud. Teismelised. 14 492. Installi. Lisa sooviloendisse ... Papers Grade Please! Lion Studios · Kas teie õpilased ebaõnnestuvad?
Notice:This is the single color cornhole LED light, can not change 16 colors. If you need 16 colors changing type, please choose : Color Change.
Papers, Please on väga lihtne, kuid ainulaadne mäng: osaline simulatsioon, osa mõistatus, osa ajajuhtimine, osa kommentaar. Mängijad puutuvad kokku paljude eetiliste probleemidega, mis sunnivad kõiki otsuseid tegema, ja inimeste ärritumine on vältimatu. Kuigi valik "lihtne" muudab mängu andestavamaks, jääb see karmiks.
Hea aga igav 😅
Mäng on hea, kuid ma ei saa seda mängida pärast seda, kui logod on tühjad
Feasibility Study on Rail Baltica Railways
See mäng on kohutav. Põhimõtteliselt teevad nad seda nii, et kui te reklaamivaba valiku eest ei maksa, vaatate rohkem reklaame, kui tegelikult mängu mängite. Üks asi raha teenida, teine asi maha müüa.
See on ok...
Kõrgelt hinnatud ja "häirivalt sõltuvust" iOS mängu nüüd lahti laskma oma Android seade neelavad oma tähelepanu ja tahtejõudu! Mäng Omadused:
Umm, ma ei ole selle mängu fänn, sest see seisneb lihtsalt selles, et õpilased annavad õpetajatele hinde ja õpilased, kui soovite neid kohandada, vabandust, kui kirjutan valesti 😂 ja jah, iga õpilase eest peate mänguraha võtma. . See on lihtsalt igav.🤪
Mäng oli omamoodi tõrgeteta, aga ma ei ütleks, et see oli reklaame täis, jah, mõned reklaamid olid jah, aga mulle meeldib see mäng, ma arvan, et see oleks raske nagu viieaastasele mängule, kes selle alla laadib ei tea küsimusele vastust, siis nad vastavad õigesti, kui see oli vale, siis tegelased teevad seda nagu kurja naeru ja kui sa pühid küsimuse valesti ja see oli õige, kaebab õpilane su kohtusse, kui sa neile ei anna raha, mida saate nende kallal kiruda, saate. mitte lastele
See on suurepärane idee, kuid mitte palju mängu jaoks.... Väga korduv.... Igav... Lihtne "löömiseks" öelda, nagu osta kõike, mida osta ja uuendada. Graafika pole ka väga hea. Aga kontseptsioon? Geniaalne. Vajab lihtsalt tööd.
Kui otsite suurepärast mängu, mängige seda
Frisenette filtreerimistooted ; Q-Max® RR Syringe Filter 13 mm, Nylon · 61,40 €. 13NY Frisenette ; Quantitative Filter Paper Grade 442 · 6,90 €. 442 Frisenette.
Papers Grade Please! Lion Studios · Kas teie õpilased ebaõnnestuvad? ... Me oleme siin! Cheemide mäng Hetke kuulsaim koer. 0,23 $. FPse for Android devices.
See on lõbus, kuid mõne aja pärast muutub see igavaks. Kaunistasin oma klassiruumi ja kogu kooli, kuid seal on kirjas "Uued koolid tulevad varsti välja". See on seal juba pikka aega olnud ja mulle ei meeldi, kuidas ma pean vaatama neljanda klassi tööde lisamist. Lisamine on umbes 30 sekundit. Ja kellelegi ei meeldi minna tagasi põhiekraanile ja seejärel vajutada nuppu Ava klassiruum, sest see on tüütu. Palun uuendage oma mängu ja vähendage lisandeid. Kuni te seda teete, hoian seda kahe tärniga. (Muide, see arvustus tehti 2021. aasta lõpus)
Papers Grade Please! Boshqalar tyko
Papers Grade Please! Nezahtjevne igre wvd
versioon: 1.3.3; hind: tasuta; žanr: Vabaajamängud ... Bake it loodud Kwalee Ltd ja paigutatakse Vabaajamängud žanr. ... Lae alla Papers Grade Please! APK
See on hea mäng, kuid see jääb ikka ja jälle pildile kinni, palun parandage see
See mäng on väga halb, sest nad annavad teile mõned õpilased ja siis ei saa te isegi palka saada, sest see tõrkub, rääkimata kõigist hüpikaknatatavatest lisadest. Üritasin seda mängida ja siis BOMB lisada.
White Paper 6 - StockBet
mulle ei meeldi reklaamid, tundub, et neil pole mängu mängimiseks aega ja te saate ainult reklaame vaadata
Mõne aja pärast muutub see igavaks ja igal tasemel on reklaam, kuid see pole halb.
Teine koomiks, ma nägin mõningaid kommentaare ja see pole nii hea, mõned on head, mõned on halvad, minu arvustus selle mängu kohta on nagu üks arvustus nagu kõik teised, mitte see üks kommentaar, mis andis selle kõigile teie staaridele vabandust, et olen rohkem näinud. Olen näinud lepatriinusid seda mängimas ja see on ja neil pole selle allalaadimisega probleeme Ma pole kindel, kas see on seotud sellega, et mul on liiga palju rakendusi või midagi muud sarnast, see on lihtsalt mängu logimine mahajäämus ja al sen ma loodan parandad selle viivituse ja saadad mulle kommentaari, kui
Vaata sisse! Teadus - Goodreads
Mäng isegi ei laadinud.. vabandust, et andsin sellele kaks tärni, kuid see tõesti ei töötanud minu jaoks. Olen siiski kindel, et see on tõesti lõbus.
Küsimused võivad olla õpilaste vananedes raskemad. Küsimused on põhimõtteliselt alati samad. Aga ikkagi väga lõbus mäng
Kuulutused ei sobi pantvangiolukorras seinte külge seotuna ja mõni tinderi sarnane reklaam
Papers Grade Please! Опуштене cke
Papers Grade Please! Ajanviete mnb
Mina ja teie saame valida kõike, mida soovite, kui oleksite õpilane, kuid võite olla õpetajad, millest iganes unistate, kui soovite olla kummut, võite olla see, mida soovite, nii et see näeb nii ilus välja ja mulle meeldivad need rakendused on nii lahedad, et nad panevad mind panema, et ma tahan need kõik alla laadida, ma ei saa valida, ma pean lihtsalt ühe valima, lihtsalt ütle talle jah ja see lõpeb kõigega, mida sa tahad, nii et kui sa tahad midagi muud, siis võta see vastu midagi naljakat lihtsalt hankige, kui tahate midagijhj
Üsna hea mäng, kuid vead on selle mängu probleemid. Niisiis, ma arvan, et peaksite vead parandama ja minu arvates on kõik ok 👌 peale vead.🙃🙃
Rakendus oli suurepärane, kuid iga kord, kui olen lõpetamas, jääb telefon maha ja ilmub reklaam
Olen tema õde soli ja see mäng on mu ema telefonis ja ma mängin iga päev ning see on ülilihtne ja lõbus
Lekár Chirurg Nemocničné Hry Hry na hrdinov qdel
Mida sa mõtled veaparandusi, paranda see mäng. Mind visati juhuslikult välja ja ma ei saa tagasi. See mäng on @$#?! 🤬
A Thousand Ways to Please a Husband PDF ... Papers on Preventive, Correctional and Reformatory Institutions and Agencies, in Different Countries PDF.
Ahhh nii nördinud iga taseme järel järjekordne reklaam JUST FIX IT !!!!! KOHE👎👎👎😒
See on suurepärane mäng, kuid ainus probleem on see, et pärast iga hindamist ilmub reklaam. Need reklaamid ei ole sellised, mis on ainult 10 sekundit, vaid 30 sekundit. See on väga tüütu. Ja kui soovite eritasemeid teha, peate vaatama reklaami. Põhimõtteliselt peate selle mängu kõige jaoks vaatama reklaami. Üldiselt meeldis mulle kõik muu. Saate täiendada klassiruumi, õpetajaid ja õpilasi. Kui saate vähem reklaame, oleks see kindlasti 5 tärni väärt.
Ma ütlen, et üks täht eKr. See on hiline, proovin kõike teha, kuid see ei anna märki. Ja reklaame on palju ja see ajab mulle närvidele. Ei ütle seda halvas mõttes, aga see on tõsi. Palun muutke asju, mida inimesed räägivad.